Παγκόσμιες εξαγωγές Begas Agro

«Από την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο.»

Βασικός πυλώνας των επιχειρηματικών κινήσεων της Begas Agro SA είναι η εξαγωγική της δραστηριότητα, στην οποία επενδύει συνεχώς με αποτέλεσμα την διαρκή ανάπτυξη και εξέλιξή της.

Στόχος είναι τα προϊόντα της που παράγονται στη μεγαλύτερη ορυζοπαραγωγό περιοχή της Ελλάδας, την Χαλάστρα, με την ποιότητα και την ελληνικότητα που τα χαρακτηρίζουν να ξεπεράσουν τα σύνορα της ελληνικής αγοράς και να κυκλοφορήσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερες αγορές του εξωτερικού.

Ένα στόχο που έχει ήδη κατακτήσει αφού το 90% του παραγόμενου προϊόντος της (περίπου 30.000 ΜΤ) εξάγεται.

ΟΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η Begas Agro SA εξάγει ήδη τα προϊόντα της σε αγορές πολυάριθμων χωρών και η ανταπόκριση που λαμβάνει είναι παραπάνω από ικανοποιητική, λαμβάνοντας υπόψη τον μεγάλο όγκο εξαγωγών. Οι χώρες εξαγωγής:

   • ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΧΩΡΕΣ: Αλβανία, Βουλγαρία, Κόσοβο, Κύπρος, Mαυροβούνιο, Σερβία, Τουρκία.

   • ΕΥΡΩΠΗ: Αγγλια, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Iσπανία, Ουγγαρία, Ολλανδία, Μολδαβία, Πορτογαλλία, Πολωνία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία, Τσεχία

   • ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ: Λιβύη, Λίβανος, Ισραήλ, Ιορδανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ ,Παλαιστίνη, Σαουδική Αραβία, Συρία


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Αν και έχει ήδη επιτύχει μια δυναμική παρουσία στις αγορές πολλών χωρών, η Begas Agro SA δεν περιορίζει τον εξαγωγικό της προσανατολισμό και επιδιώκει συνεχώς την διεύρυνση της βάσης των εξαγωγών της σε νέες αγορές, μέσα από τη διαρκή συμμετοχή της σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις τροφίμων σε Ελλάδα, Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

world wide

ΕΥΡΩΠΗ:

 SIAL (Παρίσι, Γαλλία)

Anuga (Κολωνία, Γερμανία)

WorldFood (Κωνσταντινούπολη, Τουρκία)

TuttoFood (Μιλάνο, Ιταλία)

Alimentaria (Βαρκελώνη, Ισπανία)

Polagra (Πόζναν, Πολωνία)

ΕIndagra Food (Βουκουρέστι, Ρουμανία)

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ:

Gulfood (Ντουμπάι, ΗΑΕ)

Sial Middle East (Αμπου Ντάμπι, ΗΑΕ)

Foodex Saudi (Τζέντα, Σαουδική Αραβία)

Qatar Hospitality (Ντόχα, Κατάρ)

Food Africa (Κάιρο, Αίγυπτος)

ΕΛΛΑΔΑ:

Agrotica

 Detrop

FoodExpo

Η Begas Agro SA μετά από ενδελεχείς έρευνες και στοχευμένες κινήσεις κατάφερε κάτι πολύ σημαντικό: εντόπισε τις ανάγκες των ξένων αγορών και κατόπιν επένδυσε στην καλλιέργεια εξειδικευμένων προϊόντων για να ανταποκριθεί στη ζήτηση με αποτέλεσμα να προσθέσει και να συνεχίζει να προσθέτει αξία στην βιομηχανία και την καλλιέργεια, το μέλλον των οποίων είναι αναμφισβήτητα πολλά υποσχόμενο.

back to top